Go to first post button - Ford Inside News Community
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 12-12-2013, 06:32 AM Thread Starter
Ford Focus ZX
 
Falc'man's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 318
Go to first post button

It doesn't work for me. It directs me to OP instead, has anyone else noticed this?
Falc'man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 12-12-2013, 09:11 AM
FIN Staff Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 7,884
Re: Go to first post button

Quote:
Originally Posted by Falc'man View Post
It doesn't work for me. It directs me to OP instead, has anyone else noticed this?
It works for me. On Mac with Safari and Firefox.
Bloggin is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 12-12-2013, 06:22 PM
2b2
Mercury C557
 
2b2's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: N NW of Atlantis (Reno)
Posts: 22,734
Blog Entries: 6
Re: Go to first post button

there were server issues this morning
maybe that's it??

.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
2b2 is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 12-13-2013, 10:45 AM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 217
Garage
Re: Go to first post button

Seems to be working fine for me in FF and Chrome. Falc'man are you still having an issue? If so what browser are you using to view the forum?


- dm, community support
administrator is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 12-13-2013, 11:49 AM
News Guru
 
joseodiaga4's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Lima, Peru
Posts: 6,466
Re: Go to first post button

I don`t have any problem using Chrome and Internet Explorer
joseodiaga4 is online now  
post #6 of 8 (permalink) Old 12-15-2013, 05:11 AM Thread Starter
Ford Focus ZX
 
Falc'man's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 318
Re: Go to first post button

It's working well for me now. Not sure why but for a few days it didn't. Thanks.
Falc'man is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 12-15-2013, 10:50 AM
Ford Explorer
 
Andrew L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: St. Petersburg, FL
Posts: 5,898
Send a message via AIM to Andrew L
Re: Go to first post button

Quote:
Originally Posted by Falc'man View Post
It's working well for me now. Not sure why but for a few days it didn't. Thanks.
Are you using IE? If so what version? Did you clear out cookies and cache by any chance? Or if it is IE10 or 11 did you switch to compatibility mode?

Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
Previous Cars
2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic
Andrew L is online now  
post #8 of 8 (permalink) Old 12-15-2013, 08:52 PM Thread Starter
Ford Focus ZX
 
Falc'man's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 318
Re: Go to first post button

The problem was only on the Samsung S2 using Dolphin Browser but that's working good now.
Falc'man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
button, post

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Inside News Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome