Active Topics Issue - Ford Inside News Community
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 11-28-2014, 11:51 PM Thread Starter
Ford Explorer
 
SP1966's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5,356
Active Topics Issue

[ATTACH=CONFIG]10706[/ATTACH]

On the Active Topics page you can see in the image above the image/link to the last post is no viewable when the username is to long. It would enhance usability if you were to put the link before the username, that way the username so we can still get to the most recent post in one click when users with extra long usernames are the last to post.

Edit: OS X 10.10 and Chrome 39
Attached Images
File Type: jpg FIN.jpg (21.0 KB, 7 views)
SP1966 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 11-29-2014, 12:22 AM
2b2
Mercury C557
 
2b2's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: N NW of Atlantis (Reno)
Posts: 22,734
Blog Entries: 6
Re: Active Topics Issue

^ glad you included the screenshot, SP
my antique puter (Win95/oldFirefox) is very diff

btw
you didn't say your software/versions

.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
2b2 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 11-29-2014, 03:24 PM
Ford Explorer
 
Andrew L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: St. Petersburg, FL
Posts: 5,875
Send a message via AIM to Andrew L
Re: Active Topics Issue

Quote:
Originally Posted by SP1966 View Post
[ATTACH=CONFIG]10706[/ATTACH]

On the Active Topics page you can see in the image above the image/link to the last post is no viewable when the username is to long. It would enhance usability if you were to put the link before the username, that way the username so we can still get to the most recent post in one click when users with extra long usernames are the last to post.

Edit: OS X 10.10 and Chrome 39
I don't have this problem with Windows 7 64 bit and Firefox 33. Have you tried another browser to see if it does the same thing? Either way it should be fixed for Chrome, just curious.

Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
Previous Cars
2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic
Andrew L is online now  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 11-29-2014, 04:13 PM Thread Starter
Ford Explorer
 
SP1966's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5,356
Re: Active Topics Issue

Quote:
Originally Posted by Andrew L View Post
I don't have this problem with Windows 7 64 bit and Firefox 33. Have you tried another browser to see if it does the same thing? Either way it should be fixed for Chrome, just curious.
Hard to say, VOD hasn't posted today that I've seen, or at least he hasn't been the "last post" on any thread that I've seen so I cannot check. It's not the end of the world, I only posted because simply moving the link prior to the username will cure the problem and thats an easy fix.
SP1966 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 11-29-2014, 05:11 PM
Focus RS WRC
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 521
Re: Active Topics Issue

seems to be a resolution issue. Curently veiwing this at my desk (so 1080, OSX 10.10 Chrome), but when I lower it past about 1/2 way mark, the UI begins to flow out of space and gets hidden.
igor2 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 11-29-2014, 08:57 PM
Ford Explorer
 
Andrew L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: St. Petersburg, FL
Posts: 5,875
Send a message via AIM to Andrew L
Re: Active Topics Issue

Quote:
Originally Posted by igor2 View Post
seems to be a resolution issue. Curently veiwing this at my desk (so 1080, OSX 10.10 Chrome), but when I lower it past about 1/2 way mark, the UI begins to flow out of space and gets hidden.
That could be it too. I am running full 1080 on both my monitors.

Current Car: 2013 Lincoln MKZ Hybrid Reserve Ice Storm 2.0h CVT
Previous Cars
2008 Ford Focus SE Sedan White 2.0L Duratec I4 4 Speed Automatic
2004 Lincoln LS V6 Luxury Cashmere Tri-Coat 3.0L Duratec V6 5 Speed Automatic with SST
1999 Mercury Sable LS Premium Toreador Red Clear Coat Metalic 3.0L Duratec V6 4 Speed Automatic
Andrew L is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
active, issue, topics

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Inside News Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome